Over ons Sonamu
Over Ons

Wie zijn wij

Sonamu is een dynamisch IT bedrijf, gevestigd te Rotterdam dat zich richt op kwaliteit, innovatie privacy en snelheid. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, shops en het ontwikkelen van internetoplossingen in de breedste zin des woord. Daarbij verlenen we ook consultancy diensten voor het MKB. U heeft een idee voor een nieuw concept – of u wil uw proces ‘In-The-Cloud’? Wij helpen u graag verder! Wij zijn trots op onze uitstekende arbeidsethos, integriteit en eindresultaten.


Filosofie

Onze bedrijfsfilosofie is om IT diensten (website, applicatie of consultancy) te leveren op de wijze waarop het MKB dat wilt: eenvoudig, veilig, stijlvol en aantrekkelijk, snel en mobiel responsief.


Missie

We hebben ons hele proces en onze producten ontworpen om alles te bieden wat een midden- of klein bedrijf nodig heeft als ze beginnen – ervoor zorgen dat werken met ons altijd een snelle, gemakkelijke en probleemloze ervaring is. We geven onze klanten volledige controle over hun web applicatie zonder een belachelijk prijskaartje, en ons vriendelijke team biedt hun expertise aan, zelfs nadat uw project live is.